Game of Chefs: Συγκίνησε με το μήνυμά του για τους ανθρώπους με αμαξίδιο

Game of Chefs

Game Of Chefs: Ο Γιώργος έστειλε το δικό του μήνυμα για τους ανθρώπους, που είναι σε αμαξίδιο και το πως μπορούν να λειτουργούν ισότιμα στις κουζίνες.

Ο Γιώργος Χρηστάκης ήρθε στο Game of Chefs για να δοκιμάσει τις μαγειρικές του δυνατότητες και να περάσει το δικό του μήνυμα.

Ο ίδιος είναι κοινωνικός ψυχολόγος, έχει κινητικά προβλήματα και ήρθε με το αμαξίδιό του. Ασχολείται με τον χορό σε αμαξίδια. Δεν είναι επαγγελματίας μάγειρας, αλλά ήρθε στο παιχνίδι για να περάσει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο πως και τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν μια ευκαιρία στις επαγγελματικές κουζίνες, γιατί η ζωή δεν σταματά μπροστά σε μία δυσκολία.

Όπως ανέφερε, το μήνυμα που θέλησε να περάσει είναι ότι μπορούν όλοι να μαγειρέψουν, αρκεί να είναι οι κουζίνες σωστά διαμορφωμένες και προσβάσιμες για να λειτουργούν κι οι άνθρωποι με οποιαδήποτε αναπηρία ισότιμα, αυτόνομα και πιο εύκολα. Μπορεί ο Γιώργος να μην πέρασε στην επόμενη φάση αλλά σίγουρα πέρασε ένα σημαντικό μήνυμα, με τους κριτές να συγκινούνται.