Game of Chefs: Πήρε το ρίσκο, έχασε κι αποχώρησε

Game of Chefs

Ποιος αποχώρησε από το Game of Chefs;

Ατομική δοκιμασία αποχώρησης απόψε στο Game of Chefs κι η αγωνία κορυφώνεται για τους παίκτες καθώς σιγά σιγά πλησιάζουν προς τον τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού.

Στην χθεσινή δοκιμασία, νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του Άνταμ Κοντοβά, ο οποίος έδωσε σε έναν παίκτη του ασυλία. Απόψε μαγείρεψαν όλες οι ομάδες κι από τις τρεις ομάδες, εκτός από τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη από την χακί ομάδα, που εξαιρέθηκε από τον Άνταμ Κοντοβά.

Η παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως θα έπρεπε να μαγειρέψουν το φαγητό που δεν έτρωγαν όταν ήταν μικροί, με υλικά που είχαν φέρει οι συγγενείς τους. Σ’ αυτό το «γλυκό μαρτύριο», κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν ούτε να δοκιμάσουν το πιάτο τους.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι  3 σεφ Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης κι Άνταμ Κοντοβάς έγιναν ξανά κριτές κι αξιολόγησαν τα πιάτα χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν, ενώ ο ένας δεν θα γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Σε αυτή τη φάση, υπάρχει το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα. Ο παίκτης που αποχώρησε τελικά ήταν ο Διαμαντής Αναστασόπουλος, ο οποίος πήρε το ρίσκο να φτιάξει διαφορετικά την συνταγή του με τις φακές και δεν τα κατάφερε.