Game of Chefs: Άστραψε και βρόντηξε ο Άγγελος Λάντος – «Είναι χάλια»

Game of Chefs

Δεν σηκώνει λάθη ο Άγγελος Λάντος στο Game of Chefs!

Στη φάση των kitchen battles πέρασε πλέον το Game of Chefs το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί όπου οι τρεις ομάδες οφείλουν να σηκώσουν τα μανίκια και να δημιουργήσουν τα πιάτα που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο και την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ.

Ο Άγγελος Λάντος εμφανίστηκε, ωστόσο, ιδιαιτέρως αυστηρός και έντονος προς τους παίκτες της δικής του ομάδας με αποτέλεσμα κάποιοι να υπάρξουν φορές που κυριολεκτικά τρόμαξαν!

Όταν, δε, προχώρησε ο μάγειρας της ομάδας του σε ένα σημαντικό λάθος, ποιος είδε τον γνωστό σεφ και κριτή του Game of Chefs και δεν τον φοβήθηκε! «Έτσι νομίζεις πως είναι έτοιμο; Αυτό που έχεις κάνει είναι χάλια» τόνισε με έντονη φωνή ο Άγγελος Λάντος στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής.

Στην κάμερα του Game of Chefs, ο Άγγελος Λάντος παραδέχθηκε πως «ξέρω ότι ένιωθαν πολύ αγχωμένοι αλλά από την άλλη μεριά ένιωθα ότι είναι έτοιμοι να υπακούσουν σε όλα. Αν τους έλεγα να σηκώσουν το ξύλο κοπής και να το κουνήσουν στον αέρα, θα το έκαναν».