Game Of Love: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Game Of Love

Game of Love: Το απόλυτο παιχνίδι - πρόκληση έρχεται στον ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21:00 στον ΑΝΤ1 για το νέο παιχνίδι σχέσεων Game Of Love. Σε αυτό το παιχνίδι σχέσεων, οι παίκτες, ζευγάρια και singles, δεν ψάχνουν την αγάπη, ψάχνουν που κρύβεται η αγάπη, για να την αποκαλύψουν. Ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης, με στόχο ένα έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €. Ο Χάρης Χριστόπουλος αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Αυτή τη σεζόν, έρχεται στον ΑΝΤ1, η απόλυτη πρόκληση! Το Game of Love, ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Τι θα δούμε; Παίκτες έτοιμους για όλα «στο παιχνίδι σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις πολλές. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full.

[dfp_ads id=236982]

Για να κερδίσουν τα ζευγάρια, ο μόνος τρόπος είναι να κρύψουν τη σχέση τους απ’ όλους και να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι singles. Αλλά όταν παίζεις με τη φωτιά, μπορεί να καείς… Μία ομάδα singles, θα ζήσει μαζί τους, για να διεκδικήσει με τη σειρά τους το μεγάλο έπαθλο. Οι singles θα χρησιμοποιήσουν τα θέλγητρά τους για να κερδίσουν, αποκαλύπτοντας τα ζευγάρια το ένα μετά το άλλο. Στο τέλος της διαδρομής, όμως, καθαρή θα τη βγάλουν μόνο δύο…

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα ζευγάρια για να κερδίσουν το έπαθλο και να αποδείξουν τη δύναμη της αγάπης τους; Μεταξύ αγάπης και στρατηγικής, τι θα θριαμβεύσει; Αποπλάνηση, πρόκληση, πειρασμοί, προδοσία ζήλεια… Είναι η αγάπη το πιο δυνατό όπλο στη φαρέτρα; Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες δεν ψάχνουν την αγάπη, ψάχνουν που κρύβεται η αγάπη για να την αποκαλύψουν και να κερδίσουν.

Ο τηλεθεατής όμως γνωρίζει τα πάντα… Παρακολουθεί ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης. Στους δύο, τρίτος δε χωρεί. Ή μήπως χωρεί; Θα αποκαλυφθεί το αγαπημένο του ζευγάρι; Ο αγαπημένος/η single θα καταφέρει να αποπλανήσει και να αποκαλύψει τα ζευγάρια; The Game of Love, ένα παιχνίδι καμία σχέση!