Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε η Γαλήνη Τσεβά. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της “Σόφης” στη σειρά “Ντόλτσε Βίτα” και της “Ζέτας” στο “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα”, μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στον πατέρα της κόρης της.
«Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω τόσα χρόνια από την τηλεόραση, απλώς δεν προέκυψε. Μερικές φορές δεν προκύπτουν τα πράγματα όποτε τα θέλουμε. Την τηλεόραση την αγαπώ», εξομολογείται η Γαλήνη Τσεβά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο προσωπικό κομμάτι, ως Γαλήνη, νιώθεις ότι έχεις ζήσει περισσότερο τον έρωτα; Τον έχεις βάλει σε προτεραιότητα σε σχέση με τη δουλειά σου;
«Δεν το έχω σκεφτεί. Μερικές φορές ήταν πιο ψηλά τα επαγγελματικά μου και άλλοτε τα προσωπικά μου. Δεν έχω κλείσει ως γυναίκα, όχι ακόμα. Τον έχω ζήσει τον έρωτα. Αν δεν ήταν έτσι, στην ηλικία μου θα ήταν τεράστιο πρόβλημα», απαντά η ηθοποιός.
«Δεν θα ήθελα να αποκλείσω την επιλογή ότι δεν θα υπάρξει ξανά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ο έρωτας. Θα ήθελα να υπάρχει μέχρι τα 100 μου! […] Μην σας ξεγελάει το όνομά μου, μόνο γαλήνια δεν είμαι. Προσπαθώ να είμαι σε εγρήγορση, γιατί πιστεύω ότι το απαιτεί πολύ και η εποχή που ζούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας», παραδέχεται στην ίδια συνέντευξη η Γαλήνη Τσεβά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ