Γαϊτάνος σε Παπαδημητρίου: «Είσαι από τους τύπους της γυναίκας που μου αρέσουν πολύ»

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και τους λόγους που δεν έχει κάνει οικογένεια...

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ήταν ο τελευταίος καλεσμένος του «Καλημερούδια» πριν το πρόωρο φινάλε της εκπομπής. Συζητώντας για την προσωπική του ζωή στον καναπέ της εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε τα …τυχερά της.

«Πώς δεν έχεις παντρευτεί, δεν έχεις φτιάξει τη ζωή σου, δεν έχεις κάνει οικογένεια.»

«Εσύ είσαι παντρεμένη;»

«Παντρεμένη, χωρισμένη και έχω δύο παιδιά, ένα 11,5 και ένα 10 χρονών.»

«Αν δεν είχες παιδιά… να το βλέπαμε.»

«Θα με παντρευόσουν; Ορίστε έχω και τυχερά.»

«Είσαι από τους τύπους της γυναίκας που μου αρέσουν πολύ.»

«Α, πολύ χαίρομαι, παρ’ όλα αυτά έχω δυο παιδιά.»

«Πώς και δεν έχεις παντρευτεί; Πως και δεν έχεις εστιάσει στην προσωπική σου ζωή;»

«Η οικογένεια είναι κάτι πολύ όμορφο και ευλογημένο. Δεν πρέπει να μπερδευόμαστε, δεν είναι ο σκοπός της ζωής. Είναι και αυτό μια «αμαρτωλή διαδικασία». Αλλά και η οικογένεια ακόμα, δεν είναι ο σκοπός μας, γιατί σκοπός μας είναι η αιώνια πορεία της ψυχής μας, ώστε να είμαστε κοντά στο Θεό, να ξαναγυρίσουμε στο Θεό από όπου και φύγαμε. Επειδή με ενδιαφέρει πιο πολύ αυτό, εστιάζω την προσοχή μου πιο πολύ στο να κάνω αυτό που είναι θεάρεστο και να σώσω την ψυχή μου και αν μπορώ να βοηθήσω να κατευθυνθούν και άλλες σκηνές προς την επίγνωση της σωτηρίας των ψυχών τους.»

Το να κάνεις ένα παιδί δεν είναι στις ανάγκες σου;
«Όχι. Είναι πολύ όμορφο και θα μου άρεσε πολύ. Οι άνθρωποι που κάνουν οικογένειες, αλλά οικογένειας κατά Θεόν, που έχουν μία ευσέβεια, που είναι άνθρωποι εγκρατείς που δεν παντρεύονται για την ηδονή ή παραστρατούν εύκολα και που δίδονται στην οικογένεια και στα παιδιά τους με αγάπη και προσοχή και τα ανατρέφουν τα παιδιά κατά Θεόν αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο. Και είναι και κάτι θεάρεστο.»

Για το αν θα γινόταν καλός πατέρας…«Είμαι αρκετά ατελής. Δουλεύω πολύ το μέσα μου και το έξω μου γιατί όσο προχωράει αυτή η δουλειά, βλέπω την ατέλεια μου και βλέπω πόσο λιγότερο ικανός είμαι για να κάνω πράγματα που αφορούν και τη συνύπαρξη με άλλους. Παιδί εκτός γάμου δεν θα έκανα ποτέ. Είναι πολύ εγωιστικό.»