Gaga: «Αν δεν έχεις σκιές…δεν στέκεσαι στο φως»

Δείτε την συνέντευξη της από την Google

Για μερικές μόνο μέρες οι φαν αλλά και όσοι σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούσαν να θέτουν ερωτήσεις στην σελίδα της στο youtube που θα ήθελαν να απαντήσει η ποπ τραγουδίστρια σε μία συνέντευξη από τον κολοσσό του ίντερνετ…την Google – που όπως λέει και η Gaga όταν ήταν στο γυμνάσιο, όλοι οι φίλοι της θέλαν να δουλέψουν σε αυτή την επιχείρηση.

Έτσι μέσα σε μόλις τρισήμισυ ημέρες συγκεντρώθηκαν 54.000 ερωτήσεις γραπτές ή σε βίντεο από 22.500 ανθρώπους και η Lady Gaga απάντησε στις τοπ20 από αυτές. Με αρκετό χιούμορ και ειλικρίνεια ακόμα και στην κάπως πιο ευαίσθητο θέμα του εκφοβισμού για το οποίο ρωτήθηκε.

» Ο εκφοβισμός σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή και ποτέ δεν φεύγει. Δεν ήμουν ποτέ ο νικητής. Ήμουν πάντα ο χαμένος και αυτό το κουβαλώ πάντα» είπε η τραγουδίστρια

Στη συνέχεια για τα τηλεοπτικά ριάλιτι απάντησε: «Δεν θα με δείτε ποτέ να κάνω ριάλιτι τηλεόραση, μην ρωτήσετε καν, δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Όλη μου ζωή είναι performance έτσι δεν χρειάζομαι την εικόνα μου για να νιώσω ότι είμαι σε φάση δημιουργίας» ενώ αποκάλεσε ψεύτες όσους λένε ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι.

Όσο για την καλύτερη συμβουλή που έλαβε ποτέ…»Αν δεν έχεις σκιές…δεν στέκεσαι στο φως».

Δείτε την ιντερνετική της συνέντευξη: