FY: «Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ο μέντοράς μου»

FY

Όσα εξομολογήθηκε συγκινημένος ο FY.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του MEGA Star βρέθηκε ο FY το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός τράπερ μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του καλού φίλου του, Mad Clip.

«Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον» σημείωσε χαρακτηριστικά ο FY.

Όσο για τη φιλία τους, πρόδωσε πως «ήμασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ήταν ο μέντοράς μου και ήμασταν συνέχεια μαζί, είχε απαντήσεις για όλα».

Ο FY μίλησε για το graffiti στην Γλυφάδα, για το οποίο είπε πως δεν ήταν συνεννοημένοι με τον Mad Clip, αλλά το έκανε σε μία στιγμή αυθορμητισμού σε μία βόλτα του με τον Mad Clip: «Ήθελα να υπάρχει ένα μέρος που να θυμίζει τον Mad Clip και να είναι ευχάριστο, γιατί υπάρχει ένα άλλο μέρος που δεν φέρνει ευχάριστες μνήμες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτός ο άνθρωπος έγινε θρύλος και έγινε αφότου πέθανε. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα να του πω, ήμουν σε μια καλλιτεχνική ύφεση τον τελευταίο καιρό και ήθελα κάπως να ακούσω τις συμβουλές του. Ένιωθα ότι είχε απαντήσεις για όλα», ανέφερε ο FY στο Mega Star.