«Φτάσαμε πολύ κοντά να κλείσω στις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν το μετάνιωσα που δεν έγινε»

Άγριες Μέλισσες

"Συζήτησα κάποια πράγματα αλλά ήρθαν μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο Σόι..."

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την πρόταση που είχε για να παίξει στις Άγριες Μέλισσες αλλά και την απόφασή της να απέχει το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση.

«Συζήτησα κάποια πράγματα αλλά ήρθαν μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο Σόι και μετά το Έρωτας μετά, που δυσκολεύτηκα με τα γυρίσματα… Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο timing και καλώς έπραξα. Ήταν με τον Alpha αλλά και με άλλα κανάλια. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Πάντα η αγωνία μου και το άγχος μου είναι τι βλέπουν σε εμένα και το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί…Έχει παίξει και πρόταση με τον σύζυγό μου. Είχα μια αγωνία αν είναι αλλαγή καριέρας αυτό.

Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, φτάσαμε πολύ κοντά και είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει και μου άρεσε πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου» σημείωσε η ηθοποιός.