Φρόσω Ράλλη για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Μια ζωή θα τρώνε τη σκόνη του»

Φρόσω Ράλλη

"Λένε ότι κλέβει ότι κάνει... δε με νοιάζει τι κάνει. Είναι άρτιο το αποτέλεσμα και τον καμαρώνω" δηλώνει η Φρόσω Ράλλη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Φρόσω Ράλλη.

Η παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro που φέτος ξεχώρισε και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix.

«Ο Χριστόφορος δεν είναι φίλος μου, είναι παιδί μου. Με φωνάζει θεία κι εγώ ανιψιό. Είναι ο ανιψιός που διάλεξα. Έχω άλλα έξι ανίψια που μου τα ‘δωσε η ζωή και τον Χριστόφορο που είναι το παιδάκι μου» δηλώνει η Φρόσω Ράλλη.

Σε ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για το Maestro και το εάν θα ήθελε η ίδια να είχε εμπλακεί στην παραγωγή με κάποιον τρόπο, απαντά: «Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει που ο Χριστόφορος λάμπει και θα τρώνε τη σκόνη του μια ζωή. Ό,τι και να λένε για εκείνον τη σκόνη του θα τρώνε».

«Λένε ότι κλέβει ότι κάνει… δε με νοιάζει τι κάνει. Είναι άρτιο το αποτέλεσμα και τον καμαρώνω. Τον θαυμάζω γιατί δουλεύει τρομερά. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Κι αν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το κάνει, δεν τίθεται θέμα. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ πάρα πολύ, γιατί είναι κι ένα καλό παιδί, ένα καλό πλάσμα» πρόσθεσε η Φρόσω Ράλλη για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.