Φουλ ερωτευμένη η Μαρλέν Γρυντάκη – «Τον ήξερα δυο χρόνια, μιλούσαμε συναδελφικά αλλά έδεσε το γλυκό»

Μαρλέν Γρυντάκη

Παράλληλα, η Μαρλέν Γρυντάκη μίλησε για τις ανασφάλειες που είχε σε νεαρότερη ηλικία για το σώμα της.

Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Μαρλέν Γρυντάκη το πρωί της Δευτέρας. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε, μέσα σε όλα, για τον νέο της έρωτα, τις ανασφάλειες που είχε σε νεαρότερη ηλικία για το σώμα της αλλά και την απουσία plus size μοντέλων και ενδυμάτων στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Μαρλέν Γρυντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ερωτεύτηκα, βλέπω καρδούλες παντού και σκέφτομαι να μετακομίσω σε άλλη πόλη για αυτό τον λόγο. Θα πάω στα Τρίκαλα και θα πηγαινοέρχομαι Αθήνα λόγω της δουλειάς. Θα κάνουμε και διάφορα εκεί πέρα γιατί είναι και εκείνος μάγειρας, οπότε θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Τον ήξερα περίπου δυο χρόνια, μιλούσαμε συναδελφικά, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και έδεσε το γλυκό»!

«Ήμουν από μικρή τροφαντή, μου αρέσει να τρώω» πρόδωσε με χαμόγελο η Μαρλέν Γρυντάκη. «Στο σχολείο δεν δέχθηκα ακριβώς bullying, αλλά κάπου στην έκτη δημοτικού ντρεπόμουν πάρα πολύ για το στήθος μου και μέχρι να τελειώσει η χρονιά φορούσα μπουφάν. Έλιωνα, αλλά περίμενα να τελειώσει το σχολείο ώστε να μπορέσω να το βγάλω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Μαρλέν Γρυντάκη!

Μια διαφορετική συνέντευξη από τη Μαρλέν Γρυντάκη του MasterChef…