Η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου που χάρισε τρεις μισθούς στην Νίνα Βλάχου!

φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου

«Ήταν πρωτοσέλιδο, έγινε χαμός» αναφέρει η δημοσιογράφος για τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Νίνα Βλάχου μίλησε στον Δημήτρη Παπανώτα και το «Happy Day» για το πολιτικό ρεπορτάζ και παλιότερες ιστορίες με τους πολιτικούς αρχηγούς.  Αναφέρθηκε μάλιστα σε μια μεγάλη της επιτυχία με μια φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου που της χάρισε 3 μισθούς στην απογευματινή ήταν η πρώτη του εμφάνιση με την Δήμητρα Παπανδρέου.

«Με τον Ανδρέα Παπανδρέου είχα καλές σχέσεις ως ρεπόρτερ, ήταν πολύ ευγενικός άνθρωπος. Επίσης, είχα μια τεράστια επιτυχία ως ρεπόρτερ με τον Ανδρέα Παπανδρέου και την Μιμή. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν ένα λιτό για δύο γεύμα στην Κηφισιά. Βρέθηκα στην Κηφισιά κι εγώ εκείνο το πρωινό προς μεσημέρι και κάνω μία έτσι και τον βλέπω μαζί με την Δήμητρα.

«Κύριε πρόεδρε«, λέω, εγώ έχω πάντα μαζί μου μια φωτογραφική μηχανή, «μπορώ να σας βγάλω μια φωτογραφία». Και μου έκανε κατάπληξη ότι εκείνος γύρισε και κοίταξε τη Δήμητρα, αν δέχεται. Δηλαδή μόνο gentle ήταν ο άνθρωπος, την κοίταξε και είπε αυτή «οκ», κι έτσι βγήκε η φωτογραφία. Κι εγώ πήρα τρεις μισθούς από την Απογευματινή σαν μπόνους. Ήταν πρωτοσέλιδο, έγινε ένας χαμός».

Δείτε τη φωτογραφία στο βίντεο που ακολουθεί: