Φώτης Σεργουλόπουλος: «Τον έδιωξα, έγινα έξαλλος, δεν μπορούσα να το δεχτώ»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ κι ότι υπήρχε αυτός ο σεξισμός απέναντί της" είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του Tik Talk κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα για κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά κι αν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσει κι ο ίδιος την εξουσία του σε κάποιον άλλον.

«Ήξερα ιστορίες και προέτρεψα να τις πούνε γιατί δεν ήθελα γυναίκες να ζούνε μέσα στην μαυρίλα. Θέλω να αποκαλύπτονται τα πράγματα. Έπρεπε να γίνει. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά πρέπει να τιμωρούνται. Δεν μπορεί να μεγαλώνει ο άντρας και να θεωρεί την γυναίκα ευάλωτη. Για αυτό προέτρεψα την Τζένη Μπότση  να μιλήσει.»

Για την περίπτωση που τον εξόργισε, όταν παρουσίαζε εκπομπές είπε: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτό γιατί 20 χρόνια έφτιαχνα ομάδες και δεν γύρισε ένας να μου πει ότι με τον Φώτη πέρασα άσχημα. Έχω ξεφύγει καμια δυο φορές υπερασπιζόμενος το δίκιο άλλου. Είχα καλεσμένη την Τσιτσιολίνα και την υποδέχομαι με κάθε σεβασμό. Την κάλεσα όχι για να μου δείξει αυτά που δείχνει στις ταινίες αλλά ήθελα να μου μιλήσει. Ήταν ένας υπάλληλος, ηχολήπτης που την ταλαιπωρούσε πάρα πολύ κι αυτή είχε θέμα με το μικρόφωνό της με την μετάφραση κι είχε εκνευριστεί. Αυτός ο άνθρωπος είπε άντε μωρή με την καραπ….α και δεν της έδωσε σημασία. Αυτός ο άνθρωπος έφυγε την ίδια στιγμή. Εξαφανίστηκε, τον έδιωξα. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ κι ότι υπήρχε αυτός ο σεξισμός απέναντί της κι έγινα έξαλλος. Αυτό είναι που μπορεί να χρησιμοποίησα την εξουσία.»