Φώτης Σεργουλόπουλος: «Το άγχος μου για τον Γιώργο είναι να μεγαλώσει υγιής»

Τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για το παιδί που απέκτησε πρόσφατα

Στην εκπομπή JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και τα όσα ανέφερε για το μωρό που απέκτησε πριν από μερικούς μήνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Τα τελευταία εφτά χρόνια ήταν επιτακτική η ανάγκη μου να αποκτήσω ένα παιδί, γιατί ήθελα ένα παιδί. Είχα σκεφτεί πολλούς τρόπους για να αποκτήσω ένα παιδί. Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, δεν μου ήταν εύκολο. Έφτασε όμως η στιγμή και έγινε τώρα και είμαι πανευτυχής που έγινε τώρα. Σαφώς θα ήθελα ένα παιδί που να το κάνω στα 30 μου για να έχει και έναν πατέρα που τώρα στην ηλικία μου θα ήμασταν πολύ κοντά, αλλά νομίζω ότι και τώρα που ήρθε είναι πολύ καλά».

«Το άγχος μου για τον Γιώργο είναι να μεγαλώσει υγιής. Η έννοια κάθε γονιού είναι να είναι γερό το παιδί του. Το κλισε «γερό να ‘ναι και ότι να ‘ναι» δεν είναι τυχαίο. Έχω πει πολλά κλισέ από τότε που απέκτησα τον Γιώργο γιατί έτσι είναι, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Το ότι θα πεις αυτά που έλεγε η μάνα σου και ο πατέρας σου, στο παιδί σου, είναι δεδομένο. Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου αγωνία, να γίνει ενδιαφέρον άνθρωπος, να αποκτήσει μόρφωση.

//www.youtube.com/embed/mpEifZS0oJY

Διαβάστε ακόμα:

Ο Φώτης απάντησε στην Τατιάνα για την κριτική που δέχτηκε στην απόφαση του να κάνει παιδί!