Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα υπονοούμενα για την Ιωάννα Τούνη – Τζένη Μελιτά: «Το λες λίγο περίεργα»

Πρωίαν

"Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά αφού δεν της αρέσει το αφεντικό της; Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ιδιωτικότητα;".

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν την συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πιο συγκεκριμένα το σημείο που λέει για τη δυσκολία που έχει η δουλειά ενός influencer.

«Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει», ανέφερε στο ξεκίνημα της συζήτησης η Τζένη Μελιτά.

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις «ανοιχτό» και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη συνεργάτιδά του να παρατηρεί: «Το λες λίγο περίεργα».

«Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω», ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

«Είναι μία δουλειά. Όπως η δική μας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πάναπλη και σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι ότι διαβάζουμε κάθε μέρα από 15 πάκους χαρτιά», παρατήρησε η Τζένη Μελιτά στη συνέχεια της κουβέντας.

«Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι», σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά αφού δεν της αρέσει το αφεντικό της; Δεν της αρέσει η δουλειά της; Θέλω να καταλάβω. Είναι ωραίο το μαγαζί της, μην παραπονιέται. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ιδιωτικότητα; Το ύπνος της είναι 7ωρος; Να μάθω θέλω», κατέληξε χαριτολογώντας στο σχόλιό του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.