Φώτης Σεργουλόπουλος: «Στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου και δεν τολμούσα να πω τα πράγματα που ήθελα να πω" εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την προσωπική του ζωή και την σχέση με τον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου και δεν τολμούσα να πω τα πράγματα που ήθελα να πω. Κανείς δεν φανταζότανε ότι μπορεί να εκτεθώ τόσο πολύ σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπος, να βγω προς τα έξω και να μιλήσω».

«Το καλό είναι πως όταν μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε όμορφα και τα τα χρόνια που έρχονται στην πλάτη μας είναι χρόνια γνώσης».

«Θέλω ο γιος μου να έχει μόρφωση, μεγαλώνοντας να έχει μια σωστή εκπαίδευση, να είναι μορφωμένος. Να μη γίνει και επιστήμονας αλλά να γνωρίζει τι γιορτάζουμε στις 17 Νοεμβρίου και γιατί δεν πάει σχολείο εκείνη τη μέρα. Το πετυχαίνει όμως, το καταλαβαίνει» πρόσθεσε, επίσης, ο παρουσιαστής και ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. «Πολλές φορές τον βλέπω να συγκινείται και όταν συγκινείται είναι σαν να ντρέπεται».