Φώτης Σεργουλόπουλος: «Σε άνθρωπο που με ενδιαφέρει σαν σύντροφος, θα μπω να δω τις πληροφορίες του»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Παλιότερα ρωτούσα τον ίδιο. Κάνω τη γνωριμία και λέω για να δω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος" δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το ερώτημα του «αν κατασκοπεύουμε κάποιον που μας αρέσει» τέθηκε στο Πρωίαν σε είδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε την άποψή του για το πως λειτουργεί ο ίδιος σε αντίστοιχη περίπτωση.

«Με μία λέξη «όχι». Θα πω αλήθεια. Σε άνθρωπο που με ενδιαφέρει σαν σύντροφος… σε σχέση… Σου λέω την περιπτωσάρα μου. Με άνθρωπο που έχεις σχέση ή ενδιαφέρεσαι. Θα το πω αλλιώς: σε άνθρωπο που έχεις σχέση όχι, σε άνθρωπο που ενδιαφέρεσαι η κατασκοπεία έχει να κάνει με τη συλλογή πληροφοριών. Είναι το όριό μου και πως το κάνω εγώ» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αν ενδιαφέρομαι για κάποιον άνθρωπο, θα μπω να δω ποιος είναι και τις πληροφορίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος είτε στα social media είτε υπάρχει στο ίντερνετ. Ποιος είναι ο άλλος; Δεν είναι κατασκοπεία όταν ο άλλος έχει βγάλει την πληροφορία και έχει βάλει στο Facebook τι είναι. Παλιότερα ρωτούσα τον ίδιο. Κάνω τη γνωριμία και λέω για να δω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Ακόμα και όταν κάποιος σου κάνει like σε εφαρμογή και σου λέει ότι θέλω να γνωριστούμε γιατί είσαι cool άτομο… κάτσε να δω ποιος είσαι; Δεν είναι κατασκοπεία αυτό. Κατασκοπεία είναι να έχεις ενδιαφερθεί για κάποιον και να κάθεσαι κάτω από σπίτι του για να δεις με ποιον είναι μέσα κι αν έχει αναμμένα τα φώτα» συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ από τα 00.36 λεπτά και μετά.