Φώτης Σεργουλόπουλος: Πρωΐαν σε είδον… αλλά τη μεσημβρίαν τελικά

Φώτης Σεργουλόπουλος

Η ανατροπή στην ώρα προβολής της εκπομπής...

Τελικά τα πλάνα άλλαξαν στην ΕΡΤ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά «Πρωΐαν σε είδον» αλλά τη μεσημβρίαν τελικά. Τα πλάνα της ΕΡΤ άλλαξαν, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης της ενημερωτικής εκπομπής 10-12 είναι υψηλά, κάτι που σας είχαμε γράψει προ ημερών στο zappIT κι έτσι η νέα ψυχαγωγική εκπομπή μετατίθεται για τη ζώνη 13:00 – 15:00, καθημερινά από  Δευτέρα έως Παρασκευή, από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.