Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, είπα ότι θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα" ανέφερε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Την επιθυμία τους να ευχαριστήσουν δημόσια τον Φώτη Σεργουλόπουλο για όσα είχε πει στην εκπομπή τους, εξέφρασαν ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο Πρωίαν σε είδον. Λίγο αργότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση για το πότε κατάλαβε πως θέλει να γίνει πατέρας.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ήσουν από τις καλύτερες εκπομπές. Σε ευχαριστούμε δημόσια γιατί είπες πράγματα για να μας βοηθήσεις για την εκπομπή μας. Το αισθάνθηκα ότι είπες πράγματα για εμάς» ανέφερε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά μπορεί και να συνέβη. Σας ευχαριστώ» απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Εμένα με σόκαρες. Ήταν ένα κομμάτι βαθιάς φιλίας. Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας. Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα» συνέχισε ο Τάκης Γιαννούτσος.

«Ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου. Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, άνοιξαν οι ουρανοί και είπα ότι πολύ θα ήθελα να γίνω πατέρας» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.