Φώτης Σεργουλόπουλος για Νατάσσα Μποφίλιου: «Το βαρέθηκα πια το αμπέχονο, μη με καταγγείλεις στον ινστρούχτορα»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ένα ξεκαρδιστικό σκετς για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον... Μάο Τσετούνγκ από τον "καπιτάλα" Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Έναρξη με ένα ξεκαρδιστικό σκετς έκαναν στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το δίδυμο της ΕΡΤ θέλησαν να σατιρίσουν τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη Νατάσσα Μποφίλιου και την επιλογή της να φωτογραφηθεί για σειρά ρούχων στους δρόμους του Λονδίνου.

«Ύποπτος μου φαίνεσαι. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο; Στο εξωτερικό ήσουν; Τι έκανες στο εξωτερικό; Έχεις το βλέμμα του καπιταλιστή» ξεκίνησε να λέει η Τζένη Μελιτά. «Πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα έξω. Με δικά μου λεφτά πήγα. Τι πρόβλημα έχεις;» προσπάθησε να… δικαιολογηθεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όταν ο παρουσιαστής της «εκμυστηρεύτηκε» ότι αγόρασε ένα ακριβό παλτό και φωτογραφήθηκε στα στενά του Λονδίνου, η Τζένη Μελιτά του απάντησε με νόημα: «Πας καλά; Πήρες παλτό και έβαλες και φωτογραφία με αυτό στο Instagram; Εσύ που μου έχεις κοτσάρει τον Τσε Γκεβάρα στο καμαρίνι σου και μου το παίζεις Αριστερός;».

«Ήθελα λίγο να ομορφύνω. Βαρέθηκα πια το αμπέχονο και το καπελάκι του Μάο Τσετούνγκ να φοράω συνέχεια και να περπατάω με τα αρβυλάκια μου, που τα έχω εκατό χρόνια, για να σου δείχνω πόσο ταπεινός είμαι. Ήθελα να βάλω ένα χρώμα. Σχώρα με σε παρακαλώ, μη με καταγγείλλεις στον ινστρούχτορα» απολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προκαλώντας τα γέλια του συνεργείου.

«Κυκλοφορούν και πολλοί που θα πας πουν και τι θα φοράμε. Κάψ’ το!» σχολίασε κλείνοντας η Τζένη Μελιτά.