Φώτης Σεργουλόπουλος για γάμο Μουζουράκη: «Να στήσουν και μπάνερ από πίσω να δείχνει πού βρισκόμαστε»

Σεργουλόπουλος Μελιτά

"Άσε που δεν θα το σεβαστεί κανένας, είμαι σίγουρος ότι θα 'ρθουν. Είναι θέμα μεγάλο", σχολίασε με νόημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον επικείμενο γάμο του, σχολίασαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Οι δύο παρουσιαστές μέσα από το σκετσάκι τους στις «Ρόμπες» άφησαν αιχμές για την απόφαση των τηλεοπτικών συνεργείων να καλύψουν το μυστήριο, παρά την επιθυμία του ζευγαριού να διατηρηθεί σεβασμός και διακριτικότητα.

«Την είδες τη νέα μόδα; Θα την εφαρμόσω και στον γάμο μου. Όταν δε θες να δημοσιοποιήσεις μία εκδήλωση που πλησιάζει, γράφεις 15σύλλαβο», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Εάν θέλεις να κάνεις μία εκδήλωση, ένα μνημόσυνο, μία βάφτιση, ένα μπαρ-μίτσβα, μία περιτομή, την κιθινιέρα σου… είναι μερικά πράγματα που θέλεις να τα κάνεις μόνος σου. Μπορεί να υποχρεώνεσαι να γράψεις τον γάμο σου σε μία εφημερίδα αλλά έτσι είθισται», της απάντησε χαριτολογώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εγώ που θα πάω για αποτρίχωση την άλλη βδομάδα, λες να μου την πέσουν μέσα στο salon ομορφιάς; Θα έρθει πεσιματική στην αποτρίχωση;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί να ζητήσουν και να πουν ότι εφόσον το λες στην τηλεόραση, να περιμένεις να έρθουν όχι μόνο πεσιματικές αλλά να στήσουν και τρίποδα με μπάνερ από πίσω και να δείχνει πού βρισκόμαστε», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Άρα για να τους πω μην έρθετε τι πρέπει να κάνω; Ένα 15σύλλαβο», σκέφτηκε η Τζένη Μελιτά και μαζί σκαρφίστηκαν το κατάλληλο μήνυμα για την περίσταση.

«Παρακαλώ μην έρθετε που το μπικίνι βγάζω, αφήστε με μονάχη μου στον πόνο να σφαδάζω. Γάμπες, μασχάλες, την πλάτη μου θέλω να αποτριχώσω μα δήλωση σε σένανε δεν θα μπορώ να δώσω | Παρακαλώ ευγενικά μόνη μου να το ζήσω, το χνούδι και την τρίχα μου να αποχαιρετήσω».

«Να το ποστάρεις να το πεις καθαρά και ξάστερα, να το καταλάβει ο κόσμος. Άσε που δεν θα το σεβαστεί κανένας, είμαι σίγουρος ότι θα ‘ρθουν. Είναι θέμα μεγάλο», της είπε με νόημα κλείνοντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.