Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εγώ είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος στην ΕΡΤ1 και μίλησε για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου.

«Πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να μιλήσει για τον εαυτό του, λέει επιτέλους το είπα. Δεν είχα θέμα με τους γονείς μου. Όλα ήταν ολοφάνερα στη ζωή μου.. Δεν κρύφτηκα ποτέ από τους γύρω μου κι από τους φίλους μου» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν το έκανα για να δώσω το παράδειγμα. Όσο καιρό ήμουν στην τηλεόραση, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήμουν. Όλοι ήξεραν. Συζητούσα με πολλούς ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και μου έλεγαν γιατί δεν μιλάς και τους απαντούσα ποιος είναι ο λόγος, αφού δεν κρύβω τίποτα και δεν είμαι παντρεμένος. Μου είπαν πρέπει να το πεις για να βοηθήσεις. Οπότε, όταν ήμουν στον Πέτρο Κωστόπουλο καλεσμένος είπα δεν λέμε κι αυτό το θέμα; Του λέω τι θα ήθελες να ρωτήσεις και μου είπε ξέρεις. Τού απάντησα, δεν το ρωτάς να τελειώνουμε; Βαριόμουν να μιλώ για τα ίδια.. Είχα μεγάλη αγωνία για αυτό που είπα» κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.