Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν τους συμπαθώ και τους ακολουθώ για να βλέπω τις βλακείες που γράφουν»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Να βλέπω πόσο δίκιο έχω και να επιβεβαιώνομαι' σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το καυτό θέμα των ημερών και τα follow unfollow ανάμεσα σε παρουσιαστές ήταν η αφορμή για την Γιγαντιαία Αποψάρα στο σημερινό Πρωίαν σε είδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για το πως χειρίζεται τα δικά του social media και αποκάλυψε ότι ακολουθεί ανθρώπους που δεν συμπαθεί, απλά για να βλέπει τις ανοησίες τους.

«Πρώτα από όλα δεν ξέρω ποιος με κάνει follow και unfollow. Απορώ πως οι συνάδελφοι της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήξεραν ότι η Ελένη Μενεγάκη της έκανε follow. Εγώ δεν ξέρω να το κάνω. Αν δω στις ειδοποιήσεις ότι κάποιος με ακολουθεί και τον ξέρω, λέω καιρό έχω να τον δω αυτόν, να του κάνω ένα follow. Είναι μια ενέργεια ανταπόδοσης. Αν μου κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook και δω ότι είναι ενδιαφέρων άνθρωπος, ίσως να τον ακολουθήσω» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους συμπαθώ καθόλου. Τους είχα κάνει follow κάποια στιγμή όταν υπήρχε αυτό το follow και follow back. Αυτούς δεν τους κάνω unfollow για να βλέπω τι βλακείες γράφουν. Να βλέπω πόσο δίκιο έχω και να επιβεβαιώνομαι… Το unfollow το κάνω σε βαριές περιπτώσεις. Block και delete κάνω στον κακοποιητικό λόγο και μία φορά που είχα τσακωθεί πολύ» συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.