Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν το βουλώνουν, εκτίθενται από μόνοι τους και ξέρουμε ποιοι είναι»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας καλεσμένος στο «Στούντιο 4» με αφορμή τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη καθώς και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευτυχώς τελευταία έχουμε αρχίσει και τα πράγματα μπορούμε και τα λέμε πιο εύκολα. Υπήρχαν κι άλλες στο παρελθόν βιτριολικές επιθέσεις και κρύβονταν, δεν ήθελαν να βγουν, ντρέπονταν και κλείνονταν για πάντα στο σπίτι. Ευτυχώς έμαθαν τον τελευταίο καιρό, με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί κυρίως σε γυναίκες, να μην σταματάνε και να βγαίνουν μπροστά για να διεκδικούν το δίκιο τους. Έτσι, ο εγκληματίας θα ξέρει ότι τιμωρείται πολύ αυστηρά. Δεν είναι ότι είχα ένα πάθος και έκανα μια μαγκιά».

«Πλέον δεν ισχύει ότι ίσχυε παλιά και αυτό πρέπει λίγο να το ξεχάσουν όσοι έχουν παλιές νοοτροπίες ή έχουν γαλουχηθεί με αναχρονιστικά πρότυπα» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

«Η κοινωνία είναι τόσο ψιλιασμένη που, όταν οι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε υποστηρικτικά σε έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν, εκτίθενται από μόνοι τους. Άστους λοιπόν να εκτεθούν ξέρουμε ποιοι είναι, γιατί τώρα πλέον γνωρίζουμε ποιοι είναι και να απομονωθούν. Να πάνε και αυτή στη σπηλιά και την τρύπα που οφείλουν να χωθούν. Να μην εμφανίζονται με το θράσος ότι «τη γνώμη μου λέω»! Σε θέματα εγκλήματος, τελείωσε».