Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα πάω να δω τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Δεν μπορώ άλλο αυτή τη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να είχα στα 20 μου και στα 30 μου να την έχω και στα 60 μου", λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με αφορμή την εμφάνιση της Μadonna στα βραβεία Grammy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα σχόλιο που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Δημήτρης Παπαίωάννου μπήκε στο στόχαστρο του παρουσιαστή…

«Δεν μπορώ πια τη σεξουαλικότητα της Madonna σε αυτό τον βαθμό και σε αυτή τη φάση. Δεν είναι αυτό που ζητάω εγώ από μία καλλιτέχνιδα που έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα στη δισκογραφία και στη δημιουργία. Δεν με ενδιαφέρει η Madonna τώρα πλέον καθόλου», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Είναι εμπορική η Madonna, όπως εμπορικός είναι και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Και στον Παπαϊωάννου έχω ένα θέμα, ότι δεν μπορώ άλλο αυτή τη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να είχα στα 20 μου και στα 30 μου να την έχω και στα 60 μου. Θέλω να είναι λίγο διαφορετική. Θέλω μια ώριμη σεξουαλικότητα και σε αυτήν και στον Παπαϊωάννου, για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους».

«Είναι δύο εμπορικοί καλλιτέχνες, ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί, δεν θα πάω να δω ούτε την Madonna δεν θα πάω να δω ούτε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Βαριέμαι. Βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα στην ωριμότητα ενός καλλιτέχνη να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος και να συμπεριφέρεται σαν έφηβος στη διάθεσή του την προσωπική», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.