Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να…»

Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον γιο του.

Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για την επιθυμία που είχε αρκετά χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί και μοιράστηκε τα συναισθήματα του και την ευτυχία του που έχει πια στη ζωή του τον μικρό Γιώργο, η βάπτιση του οποίου έγινε πριν από μερικές μέρες.

«Μοιάζει πολύ και στον μπαμπά μου» λέει με συγκίνηση, ενώ παράλληλα εξηγεί γιατί άφησε να περάσει ο καιρός και έγινε τελικά μπαμπάς στα 50 του χρόνια. «Έκανα το παιδί τώρα, γιατί οι συγκυρίες ήρθαν έτσι. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση και μπόρεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Όλα παίζουν ένα ρόλο». Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλει να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες όσον αφορά τη μητέρα του παιδιού, αλλά και τη σχέση που έχει εκείνη με το μικρό Γιώργο. «Αυτά δεν τα συζητάω καθόλου δημοσίως. Δεν υπάρχει κανένας λόγος» ξεκαθαρίζει.

Παρότι ο Φώτης μεγαλώνει το παιδί μόνος του, χωρίς τη σύμπραξη της μητέρας, είναι ξεκάθαρος. «Έχω μια μεγάλη οικογένεια, που αποτελείται από πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους είμαι στενά δεμένος. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μόνο με τον ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά, διότι παίρνουν αξίες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο να πω πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος μεγαλώνει μέσα σε μια αρμονική οικογένεια». Κάποια στιγμή, όμως, θα μεγαλώσει και ίσως ρωτήσει για τη μητέρα του. «Έχω σκεφτεί τα πάντα. Δεν θα μπω, όμως, σε λεπτομέρειες. Δεν θα διηγηθώ σε κανέναν το πώς θα διαχειριστώ τη ζωή μου και το παιδί μου. Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να την κάνω ανάγνωσμα» ξεκαθαρίζει.

Ο Φώτης είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει νιώσει ποτέ την πίεση των ανθρώπων και συνάμα την ανάγκη τους να διεισδύσουν στην προσωπική του ζωή. «Όταν από μόνος σου βάζεις κάποια όρια, ο άλλος καταλαβαίνει. Δεν έχω δεχτεί ποτέ τέτοιου είδους πίεση. Ίσα ίσα, ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και όταν με βλέπει, έρχεται να μου ευχηθεί για το παιδί. Κακά τα ψέματα, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο διατηρεί μια σχέση με το κοινό του. Δεν μπορεί ούτε να το απαξιώνει, ούτε να αδιαφορεί».

Διαβάστε ακόμα:

Η βάφτιση του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία