Φώτης Φιλιππόπουλος: Δέχθηκα bullying στο Nomads!

Φώτης Φιλιππόπουλος

Το λάθος που έκανε μέσα στο παιχνίδι...

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος εξομολογείται σε συνέντευξη του στο MY Tv και στην Σοφία Τσίρκα για τη μοναξιά που ένιωσε στο Nomads και το bullying που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του.

Βλέπαμε πολλές εντάσεις με εσένα. Γιατί γινόταν αυτό;

[dfp_ads id=236982]

Δεν έχω ιδέα. Και μην ξεχνάτε ότι εδώ πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή που σημαίνει ότι έχουμε πάνω από το κεφάλι μας μια κάμερα συνέχεια. Ψάξτε να βρείτε ένα πλάνο στο οποίο είτε να είμαι εριστικός είτε να έχω έπαρση ή να προσπαθώ να επιβάλλω τον εαυτό μου και τις απόψεις μου. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η απάντηση είναι ότι πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω την αιτία. Από εκεί και πέρα, είναι παιχνίδι ανταγωνιστικό, αλλά έχει στοιχεία bullying η συμπεριφορά που δέχτηκα. Μπορεί να φταίω και εγώ κάλλιστα, αλλά δυσκολεύομαι να βρω λόγους που να δικαιολογούν αυτή την συμπεριφορά.

Από ποιο δέχτηκες bullying;

Δεν αφορά συνολικά την ομάδα. Έχω μιλήσω ανοιχτά και δεν θα ήθελα να επαναληφθώ, για το λόγο ότι θα ήταν άδικο για τον οποιονδήποτε που θα ανέφερα, από την στιγμή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να απαντήσει. Απλώς θα μείνω στο συναίσθημα που εξέλαβα. Ναι, υπήρξαν στιγμές που αισθανόμουν ότι γινόμουν αποδέκτης τυπικής και άτυπης συμπεριφοράς bullying…

Είχες κάποιον να μιλήσεις μέσα στο Nomads;

Το λάθος που έκανα είναι ότι δέθηκα με παιδιά των άλλων ομάδων, όσο διήρκεσε το ταξίδι. Στην ομάδα μου υπήρχε ηλικιακή διασπορά και δεν είχαμε κάτι να μας ενώνει. Με έναν αθλητή έχω περισσότερα κοινά, γιατί είχαμε να μοιραστούμε περισσότερα για τη ζωή μας. Οπότε έπρεπε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να δεθώ με τους παίκτες της Ζούγκλας.