Φωτεινή Βελεσιώτου: «Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω αυτό, ποτέ»

Φωτεινή Βελεσιώτου

"Δεν με ενοχλεί που συγκρίνουν την φωνή μου με την Σωτηρία Μπέλλου, είναι περίπου ίδιο το ηχόχρωμα επειδή τραγουδάμε και στον ίδιο τόνο", λέει η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε στο Love It και τον Χρήστο Λυσσέα για πολλά. Αναφερόμενη στη χρονιά που ως εκπαιδευτικός είχε μαθητή τον γιο της στο σχολείο, είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν δύσκολο να έχω τον γιο μου μαθητή. Δεν το είχα επιλέξει, αλλά ήμουν σε άδεια, μοιράστηκαν οι τάξεις και έτυχε σε μένα ο γιος μου. Εντάξει, δεν θα ήθελα να το ξανακάνω αυτό, ποτέ».

«Δεν με ενοχλεί που συγκρίνουν την φωνή μου με την Σωτηρία Μπέλλου, είναι περίπου ίδιο το ηχόχρωμα επειδή τραγουδάμε και στον ίδιο τόνο, αλλά η Σωτηρία είναι μία και μοναδική, δεν επαναλαμβάνεται», ξεκαθάρισε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Για την επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι Μέλισσες μέσα από την δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, η Φωτεινή Βελεσιώτη είπε: «Κανείς δεν ξέρει όταν ερμηνεύει καινούρια τραγούδια, τι απήχηση θα έχουν στον κόσμο. Κι εγώ για τις Μέλισσες δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα γινόταν. Το θέμα είναι να βγάζεις τραγούδια που να τα αγαπάς και να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Ευχής έργον, βέβαια, είναι να τα αγαπήσει και ο κόσμος».