Φωτεινή Τσακίρη: «Mας πόνεσε πολύ όλη αυτή η ιστορία και μας πλήγωσε»

Φωτεινή Τσακίρη

"Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το προφανές. Όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία" τονίζει, μέσα σε όλα, η Φωτεινή Τσακίρη.

Στο πλατό του Love It βρέθηκε καλεσμένη η Φωτεινή Τσακίρη με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς «Μόλις χθες» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους της.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτείνη Τσακίρη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το προφανές. Όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία. Σίγουρα μας πόνεσε πολύ όλη αυτή η ιστορία και μας πλήγωσε. Δεν έπεσα από τα σύννεφα αλλά δεν ήξερα και την έκταση του πράγματος γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν ζεις με έναν άνθρωπο».

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε περίπτωση που αθωωθούν, αλλά δεν νομίζω».

«Εγώ αυτό που θα προσπαθούσα θα ήταν να μην βάλω τον εαυτό μου σε μία θέση αμηχανίας. Θα ήθελα να έχω την ψυχική μου υγεία. Όσο μπορώ να την περιφρουρήσω και να την περιχαρακώσω» συμπλήρωσε η Φωτεινή Τσακίρη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.