Φωτεινή Ψυχίδου: Ξεσπά on air κατά του Στόκα… «Με τον Μπάμπη είχα βαρεθεί τον καναπέ»!

«Με τον Δημήτρη Κοργιαλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Είχα πάει στον Πλούταρχο και...»

Έξω από τα δόντια μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου στην κάμερα των «Αποκαλυπτικών», τόσο για τον Μπάμπη Στόκα, τις επαγγελματικές επιλογές του και τον χωρισμό τους, όσο και για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Το «κράξιμο» στον Μπάμπη Στόκα για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη
«Του είπα «Μπαμπίνο θα σε κράξω! Να το ξέρεις»! Ο Μπάμπης, όλα αυτά τα χρόνια και σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας ήταν κόλαφος απέναντι στη δημοσιογραφία την οποία εγώ υπηρετώ, στον τρόπο με τον οποίο εγώ διασκεδάζω. Τον είδα να βρίσκεται σε χώρους που υπήρχαν γαρύφαλα κι εκεί μου το μπουμπούνισε που κάνει συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ως lifestyle δημοσιογράφος δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γι’ αυτά που γράφω. Θεωρώ ότι είναι φάουλ του».

Ο χωρισμός από τον Μπάμπη Στόκα
«Ο Μπάμπης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Εγώ προέρχομαι από ένα περιβάλλον πολύ δεμένο, μια οικογένεια που περνάει μαζί τις γιορτές. Μου έλειπε πάρα πολύ. Όλα αυτά έφεραν διαχρονικά την απόσταση». 

Η γνωριμία με τον Δημήτρη Κοργιαλά και η σύγκριση
«Τον Δημήτρη τον γούσταρα γενικά σαν καλλιτέχνη. Ήξερα ότι είναι μόνος του. Ήμασταν για θέμα στον Πλούταρχο και μου λέει ο οπερατέρ μου «Δεν πάμε να πιούμε ένα ποτό»; Και ήταν ο Κοργιαλάς και μου κάνει μια πλακίτσα… ο καφές σου έχει κρυώσει, γιατί είναι μεγάλο αλητάκι. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Απλά, υπάρχει ένα μεσοδιάστημα, ειδικά όταν με τον άλλον είσαι καλά, που δεν ανακοινώνεις. Εγώ αυτό το διάστημα το έζησα με τον Μπάμπη κοντά στον χρόνο, αλλά δεν είχε ακόμα δημοσιοποιηθεί ο χωρισμός του Δημήτρη. Και είχα πει «Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με τραγουδιστή ποτέ»! Με τον Μπάμπη είχα βαρεθεί τον καναπέ! Ο Δημήτρης είναι σαν εμένα, αν δεν είναι στο μπαρ του αρέσει να χορεύουμε. Νιώθω καμιά φορά ότι γύρισα στα 17»!

Περισσότερα latest news »