Φωτεινή Πιπιλή για περιστατικό στη Βουλή: «Δεν πήγα να κάνω καβγά με τον χυδαίο τον Αβραμάκη»

Φωτεινή Πιπιλή

"Όταν είδα το αισχρό του νόημα, ότι είμαι πιωμένη αμέσως στο μυαλό μου ήρθε όλο αυτό που τράβηξα με τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή" δηλώνει η Φωτεινή Πιπιλή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» παραχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό έντασης που προκλήθηκε στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη.

«Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο απλώς ήρθε να με συγκρατήσει ο Γιάννης Οικονόμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γιατί δεν ήξερε ότι εγώ δεν πήγα για καβγά προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για τον συγκεκριμένο, χυδαίο βουλευτή, τον Αβραμάκη των Σερρών» ανέφερε η Φωτεινή Πιπιλή.

«Όταν είδα το αισχρό του νόημα, ότι είμαι πιωμένη αμέσως στο μυαλό μου ήρθε όλο αυτό που τράβηξα με τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή, απλώς κατευθύνθηκα με πολύ γρήγορο βηματισμό προς τον Αβραμάκη για να του πω αυτά που έπρεπε εκείνη τη στιγμή, προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου αλλά και την αξιοπρέπεια του χώρου της Βουλής, ότι απλώς είναι ένας χυδαίος Χρυσαυγίτης του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι αυτό εγώ δεν το επιτρέπω» ξεκαθαρίζει η βουλευτής της ΝΔ για το σκηνικό.

«Όταν λοιπόν εγώ τυχαία γύρισα το βλέμμα μου προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί γινόταν ένα επεισόδιο, βλέπω στο μουλωχτό να μου κάνει αυτό το νόημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδράσω εκείνη τη στιγμή πολύ συνειδητά» καταλήγει η Φωτεινή Πιπιλή.