Φωτεινή Πετρογιάννη και Παναγής Τζωρτζάτος αιφνιδίασαν στον αέρα – «Είχα φτάσει 140 κιλά»

Φωτεινή Πετρογιάννη

«Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Για τα plus size models που κάνουν πλέον τη διαφορά στις πασαρέλες συζητούσαν στον αέρα της εκπομπής Pop Up, με τον Παναγή Τζωρτζάτο να εξομολογείται πως κάποτε είχε φτάσει 140 κιλά, ενώ και η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας.

«Το θέμα είναι κάποια στιγμή να μην περάσουμε στο άλλο άκρο. Σας το λέω επειδή έχω υπάρξει παχύσαρκος άνθρωπος. Η παχυσαρκία και η ανορεξία δημιουργούν στον οργανισμό μεγάλα προβλήματα. Εγώ τότε που είχα φτάσει 140 κιλά, μου έλεγαν ότι πρέπει να τσεκάρω την καρδιά μου, να τσεκάρω ότι όλο το σύστημα λειτουργεί σωστά», είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε την “πάσα” από τον Παναγή Τζωρτζάτο και εξομολογήθηκε και η ίδια την δική της ιστορία: «Να σταματήσουμε αυτά τα σχόλια “πώς πάχυνες έτσι” και “πώς αδυνάτισες έτσι;” γιατί είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή έχω υπάρξει το αντίθετο από τον Παναγή, κάποτε είχα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά μου, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, είχα μια ψυχογενή ανορεξία που ευτυχώς δεν έφτασε σε επίπεδα που δεν έπρεπε.

Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”. Είναι το ίδιο πράγμα που θα αισθανόμουν αν για κάποιο λόγο είχα παχύνει γιατί είχα ένα ορμονικό πρόβλημα, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και να μου λέγανε “πώς έχεις παχύνει έτσι;”. Είναι το ίδιο ενοχλητικό».