Φωτεινή Πετρογιάννη – Ελένη Βουλγαράκη: Μιλούν για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα – «Μια χαρά είναι όλα μέχρι στιγμής»

Πρωινό

"Ο Γιώργος είναι φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Το χρειάζομαι αυτό, όπως και πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά", παραδέχεται η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στα παρασκήνια της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε η κάμερα του «I Love Σου Κου». Η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Ελένη Βουλγαράκη μιλούν για τη μεταξύ τους συνεργασία αλλά και για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη με τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η Ελένη, γιατί την έχω στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Νιώθω χαρά και ασφάλεια που είναι μαζί μας φέτος και νομίζω ότι εκείνη νιώθει το ίδιο», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Νιώθω οικεία, ασφάλεια. Νιώθω ότι έχω έρθει σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω ανθρώπους. Ήταν εύκολο να ενταχθώ στην ομάδα, γιατί γνώριζα τους ανθρώπους που ερχόμουν να συναντήσω. Όπως είπε και η Φωτεινή, γνωριζόμαστε πολύ καιρό και κάνουμε και παρέα εκτός δουλειάς», παραδέχεται από την πλευρά της η Ελένη Βουλγαράκη.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα είναι υπέροχη. Είναι η τρίτη μου σεζόν εδώ, ο Γιώργος είναι φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Το χρειάζομαι αυτό, όπως και πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά. Νιώθω ασφάλεια δίπλα του και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», εξομολογείται η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Μια χαρά είναι όλα μέχρι στιγμής. Περνάμε πολύ καλά, γελάμε. Εγώ σε αυτό στέκομαι, γιατί τώρα αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας», σχολιάζει η Ελένη Βουλγαράκη, με τις δύο δημοσιογράφους να στέλνουν τις ευχές τους στην ομάδα της Μπέτυς Μαγγίρα για την πρεμιέρα του «I Love Σου Κου».