Φωτεινή Ντεμίρη: «Υπήρξαν κρίσεις στο γάμο μου, συμβιβάστηκα για να προχωρήσει η οικογένεια»

Φωτεινή Ντεμίρη

«Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο 30 χρόνια και με παιδιά και να είσαι στη σύμβαση του γάμου», λέει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στο Ναυάγιο, αλλά και για την οικογένειά της.

«Η Χριστίνα που υποδύομαι είναι ένας ωραίος ρόλος και μπήκα στα παπούτσια του. Έχω κοινά στοιχεία με τη Χριστίνα, είναι θετικός άνθρωπός, δοτική και περίεργη αλλά όχι κουτσομπόλα», είπε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη είπε στη συνέχεια: «Είμαι καλή σύζυγος και μητέρα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια, αφιερώθηκα ψυχή τε και σώματι. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο 30 χρόνια και με παιδιά και να είσαι στη σύμβαση του γάμου. Συμβιβάστηκα για να προχωρήσει η οικογένεια.

Υπήρξαν κρίσεις στο γάμο μου. Ο γιος μου και η κόρη μου έφυγαν από το σπίτι και τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω μια καινούργια πραγματικότητα, να δω ποια είμαι. Τον γιο μου τον βοήθησα να εκφράσει την ανάγκη του να γίνει ηθοποιός. Ο γιος μου έπαιξε στην Παραλία και θα παίξει στο Ναυάγιο σε 8 επεισόδια».

Κλείνοντας, η Φωτεινή Ντεμίρη ανέφερε: «Σπούδασα νομική, πήρα την άδεια αλλά δεν το εξάσκησα ούτε μια φορά. Δεν είχα ποτέ στόχο την ταμπέλα αλλά είμαι φιλόδοξη στη δουλειά μου, θέλω να παίζω μεγάλους ρόλους».