Φωτεινή Ντεμίρη: «Στο «Καφέ της Χαράς» μου φορούσαν ρούχα μεγαλύτερα από το νούμερο μου»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Εντάξει, δεν με πήραν για να κάνω και την ωραία" δηλώνει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο «Ναυάγιο» του MEGA, η Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα στο «Καφέ της Χαράς» ενώ μίλησε και για το «μυστικό της επιτυχίας» στον γάμο με τον συνάδελφο της, Χάρη Γρηγορόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Ντεμίρη αποκάλυψε πως «το Καφέ της Χαράς μου φορούσαν ρούχα που δεν ήταν στο νούμερο μου. Αρκεί να σας πω ότι μια φορά το παλτό μου, όταν πήγα στο γύρισμα, είδα να το φοράει ο Χάρης Ρώμας πάνω από το κοστούμι του».

«Οπότε φανταστείτε τι νούμερο ήταν το παλτό για να πηγαίνει σε έναν άνδρα δίμετρο πάνω από το κοστούμι του. Οπότε τι συζητάμε. Εντάξει, δεν με πήραν για να κάνω και την ωραία. Υπήρχαν λίγο και οι ατάκες όπως «αυτά έχουμε» αλλά δεν έχει και σημασία».

«Με τον σύζυγο μου, Χάρη Γρηγορόπουλο μας κέρδισαν οι τέχνες γενικώς. Μιλούσαμε για αυτά και αρχίσαμε να γνωριζόμαστε πιο πολύ μέσω αυτών, οι οποίες και είναι τα μόνα κοινά που έχουμε. Τίποτα άλλο. Είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι, το έχω συνηθίσει και δεν με πειράζει καθόλου. Είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος αυτά τα 30 χρόνια, ίσως και αυτός, υπάρχει αγάπη ανάμεσα μας» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Φωτεινή Ντεμίρη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.