Φωτεινή Ντεμίρη: Η ερώτηση που την έκανε να ξεσπάσει σε γέλια

Φωτεινή Ντεμίρη

«Έχω βιώσει αυτό που λέμε θαύμα», λέει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ρόλο της στη σειρά Ναυάγιο, το Καφέ της Χαράς και τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο.

«Με πήραν τηλέφωνο για το Ναυάγιο. Μίλησα με τον σκηνοθέτη και ήμουν ταμάμ για τον ρολό. Υποδύομαι μία σπιτονοικοκυρά, που στην αυλή μου έρχεται πρώτα και μένει ένας φοιτητής, που έχει επιζήσει από το ναυάγιο. Στη συνεχεία φέρνει και άλλους διασωθέντες. Το σενάριο είναι καταπληκτικό με πολύ ωραίες ιστορίες. Οι ρόλοι αναδύονται ανάγλυφα μέσα από το κείμενο. Είχα δύο συγκινητικές σκηνές, η μία όταν μιλούσα για τον χαμένο άντρα μου και η δεύτερη όταν μιλούσα για τη μάνα. Δεν ξεχνιέται ποτέ», είπε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη είπε στη συνέχεια: «Πριν λίγες μέρες έλεγαν πάλι “να η κυρία Κανέλα που έχει το δικό της ψωμί”. Παραξενεύομαι όταν μου λένε κυρία Ντεμίρη και απορώ που δεν με λένε Κανέλα. Οι πιο αστείες στιγμές στο Καφέ της Χαράς ήταν οι καυγάδες των συμπέθερων. Έχουν εκτοξευθεί από τραπέζια πολλές πίτες».

«Πήρες πάρα πολλά λεφτά από τη σειρά;», ρώτησε ο Αλέξης Μίχας και η Φωτεινή Ντεμίρη “δίπλωσε” στα δύο από τα γέλια. Η ηθοποιός απάντησε: «Ποτέ δεν έχουμε πάρει πάρα πολλά λεφτά, ούτε εγώ ούτε ο Χάρης».

Ερωτώμενη για τον γάμο της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η Φωτεινή Ντεμίρη παραδέχτηκε: «Υπήρξε περίοδος που μείναμε σε διαφορετικά σπίτια άλλα δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε, είμαστε οικογένεια. Έχουμε ζωντανή σχέση σε επίπεδο επικοινωνίας. Περνάμε καλά μεταξύ μας άλλα και τσακωνόμαστε».

Κλείνοντας, η Φωτεινή Ντεμίρη είπε: «Έχω βιώσει αυτό που λέμε θαύμα. Ήμουν παιδάκι του κατηχητικού και μάζευα το χαρτζιλίκι μου για να πάρω μία εικόνα του Αγίου Νεκτάριου. Έχασα τα λεφτά στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα πολύ. Πηγαίνοντας τις επόμενες μέρες στη θάλασσα βρήκα μία παρόμοια εικονίτσα και το θεώρησα θαύμα».