Φωτεινή Ντεμίρη για τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου: «Είναι αστείο, είναι γελοίο όλο αυτό»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Δηλαδή η Χαρούλα Αλεξίου πρέπει να παίζει μόνο τις βασίλισσες;", σχολιάζει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Τη Φωτεινή Ντεμίρη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στις σειρές «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και «Το Κόκκινο Ποτάμι», μίλησε στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καυστικές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Είναι αστείο τώρα αυτό. Είναι ευλογία που η Χαρούλα τώρα που άφησε το τραγούδι είναι στο θέατρο. Ήταν και ηθοποιός. Δηλαδή η Χαρούλα Αλεξίου πρέπει να παίζει μόνο τις βασίλισσες; Είναι αστείο, είναι γελοίο. Δεν το συζητώ», σχολιάζει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Πώς της φαίνεται όταν βλέπει ηθοποιούς σε ρόλο παρουσιαστή;

«Όπως βλέπω και αρκετούς παρουσιαστές ή μοντέλα σε ρόλο ηθοποιού. Μπορεί να μπεις κατά τύχη σε έναν χώρο, επειδή είσαι παρουσιαστής, αγαπητός στον κόσμο ή πάρα πολύ όμορφος. Οκ αλλά αφού μπεις, ασχολήσου λίγο πιο σοβαρά με αυτό», απαντά η γνωστή ηθοποιός, ξεχωρίζοντας τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καραμίχο.

Τέλος, με αφορμή την τηλεοπτική της συνεργασία με την Κατερίνα Ζαρίφη, η Φωτεινή Ντεμίρη σχολιάζει: «Έξω ξανασυνεργαστεί με την Κατερίνα Ζαρίφη, είναι πανηγύρι. Θα παρουσιάσει το «5Χ5″ εξαιρετικά. Έχει αργήσει ήδη».