Φωτεινή Ντεμίρη για Ναυάγιο: «Θα έρθουν τα πάνω κάτω»

Φωτεινή Ντεμίρη

«Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός μίλησε για το Ναυάγιο, το ρόλο της Χριστίνας που υποδύεται, τον γιο της και τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο.

«Διανύω μία πολύ όμορφη περίοδο και είμαι πολύ χαρούμενη για το Ναυάγιο. Η Χριστίνα είναι ξεχωριστή, γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός, που ξέρει να αγαπά. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος συνάδελφος. Στη σειρά είμαι… μήλον της έριδος μεταξύ του Κοσμά και του Κλέωνα, εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις και θα έρθουν τα πάνω κάτω», είπε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη είπε στη συνέχεια: «Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο Ναυάγιο, αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία».

Κλείνοντας, η Φωτεινή Ντεμίρη ανέφερε: «Με τον σύζυγό μου δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Κάποια στιγμή μπορεί να σε ενοχλεί ο άλλος που υπάρχει».