Φωτεινή Ντεμίρη: «Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, δεν θέλω να μιλώ πια για αυτό»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Δεν μεγιστοποιούσα το πρόβλημα τότε, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε, δεν έχασα τίποτα από την παιδικότητά μου θεωρώ εγώ" δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν με την Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία με τα πόδια της και πως το διαχειρίστηκε.

«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα. Δεν θέλω να μιλώ πια άλλο για αυτό. Αυτό που θέλω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε τον ατσάλινο χαρακτήρα που έχω, με έμαθε να πατώ στα πόδια μου που είχαν πρόβλημα τότε και δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.

Δεν μεγιστοποιούσα το πρόβλημα τότε, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε, δεν έχασα τίποτα από την παιδικότητά μου θεωρώ εγώ. Τότε δεν μπορούσα να χορέψω. Άκουγα την μουσική και χόρευα με τα χέρια μου… Οι δυσκολίες κάτι σου παίρνουν. Η κάθε δυσκολία έρχεται, αλλά πίσω της αφήνει ένα δώρο, το οποίο φανερώνεται μετά» εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη.