Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Όχι μωρέ, έλεος, αυτό το είπα σε μια συνέντευξη παλιά»

Φωτεινή Μπαξεβάνη

"Είμαι πολύ κοινωνική κι έτσι θα το είχα αναφέρει σε εκείνη την συνέντευξη" δήλωσε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Για τις επισκέψεις στα μοναστήρια και το τι την μάγευε εκεί, μίλησε η Φωτεινή Μπαξεβάνη καλεσμένη στο Στούντιο 4, κάνοντας και μία αναφορά σε παλιότερη συνέντευξή της.

«Όχι μωρέ αυτό το πράγμα, έλεος, σε μία συνέντευξη γενικότερη παλιά που δεν θυμάμαι ούτε που. Είναι μεγάλη κουβέντα για να σας το αναλύσω. Έχω μια αγάπη και μια πίστη στον άνθρωπο. Από μικρή είμαι πάρα πολύ κοινωνική, οπότε είχα την περιέργεια όχι για κουτσομπολιό, αλλά μέσα από αυτό μαθαίνω κι εγώ για την ζωή, για αυτό έγινα κι ηθοποιός. Ότι μπαίνεις μέσα στην ζωή κι αυτών των χαρακτήρων, μαθαίνεις και πράγματα για τον εαυτό σου.

Πηγαίναμε με την γιαγιά μου εκδρομές σε μοναστήρια και με εντυπωσίαζε πάρα πολύ το πως μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό, αλλά σαν μια διάθεση εσωτερικής διαδρομής κι αφοσίωσης. Είμαι πολύ κοινωνική κι έτσι θα το είχα αναφέρει σε εκείνη την συνέντευξη. Σκέφτηκα ενεργητικό μοναχισμό. Αυτή η διάθεση του ταξιδιού προς τα μέσα σου, αλλά και με αγάπη προς τους άλλους ανθρώπους» ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.