Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Δεν γίνεται remake των Εγκλημάτων, έχουμε πεθάνει όλοι»

Φωτεινή Μπαξεβάνη

«Δεν ήμουν αρνητική στο θέμα γάμος και παιδί, απλά δεν έτυχε», λέει η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα Εγκλήματα, αλλά και για την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν σειρές με τους ηθοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή.

«Καταλαβαίνω την αγάπη του κόσμου, όλοι μου λένε… ζακέτα να πάρεις. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά επειδή κάποιος με πρόσβαλε. Τα Εγκλήματα ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πετυχημένη σειρά. Με ακολουθεί ο ρόλος, μου μιλάνε παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί όταν γυριζόταν η σειρά. Το να μου μιλάει ο κόσμος μόνο χαρά μου δίνει. Είχε ακουστεί πριν από αρκετά χρόνια για remake, αλλά δεν γίνεται γιατί είχαμε πεθάνει όλοι τότε», είπε αρχικά η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι άδικο, για όλους τους υπόλοιπους συντελεστές, να μην προβάλλονται σειρές με τους ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής. Φυσικά και δεν εγκρίνω αξιόποινες πράξεις, όλα θα κριθούν στη δικαιοσύνη. Άλλο η δουλειά και άλλο η ζωή. Υπάρχουν όρια και στη ζωή και στη δουλειά».

«Δεν ήμουν αρνητική στο θέμα γάμος και παιδί, απλά δεν έτυχε», είπε επίσης η Φωτεινή Μπαξεβάνη.