Φωτεινή Γεωργαντά: «Δεν με ενδιαφέρει να υπάρξω σε πάνελ»

Φωτεινή Γεωργαντά

"Θα κρίνω τον ηθοποιό και τον τραγουδιστή απλά επειδή είμαι αναγνωρίσιμη;" αναωρωτήθηκε η Φωτεινή Γεωργαντά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φωτεινή Γεωργαντά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα,  η γοητευτική γυμνάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της διαδρομή και τους επιτυχημένους σταθμούς της, τις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς καθώς και την  πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον χρόνο.

Ειδικότερα, η Φωτεινή Γεωργαντά εξομολογήθηκε πως «ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση. Να πω την αλήθεια, έτυχα! Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο.  Είναι γλυκιά σαφώς η ανάμνηση από την τηλεόραση γιατί θεωρώ πως ήταν μια πολύ ωραία περίοδος για μένα. Τα πρώτα βήματα ήταν πάρα πολύ έντονα και σημαντικά αλλά, επειδή είμαι πια αρκετά χρόνια σε αυτό το μαγικό κουτί, θέλω να πω ότι μου αρέσει που εξελίσσομαι και γω όπως εξελίσσεται και η τηλεόραση».

«Πλέον είμαι στο κατώφλι των 50 και η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Το ξέρουμε πια αυτό. Από την άλλη όμως αυτή την περίοδο είμαι σε ένα χώρο όπου εκπροσωπώ την ομορφιά άρα αξιοποιώ πολλές δυνατότητες που μας δίνει και η επιστήμη και η τεχνολογία. Πάντα με μέτρο και φυσικό τρόπο. Δεν κατάλαβα πήγα στα 40 και πότε έφτασα στα 50, αλήθεια το λέω. Αγαπώ την Φωτεινή, έτσι όπως είναι, σε όλες τις εκφάνσεις της και στα 30 και στα 40 και στα 50».

«Μου αρέσει πιο πολύ το κομμάτι της υγείας και της ομορφιάς οπότε, όταν μου γίνονται κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, τις κατευθύνω σε αυτό το μέρος. Δεν νομίζω ότι είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να υπάρξω σε ένα πάνελ όπου θα κριτικάρω τον έναν και τον άλλον. Δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν είναι ο ρόλος μου αυτός. Κάτω από ποια ιδιότητα θα κρίνω εγώ εσένα; Θα κρίνω τον ηθοποιό και τον τραγουδιστή απλά επειδή είμαι αναγνωρίσιμη; Δεν μου αρέσει αυτό» πρόπσθεσε, ακόμα, η Φωτεινή Γεωργαντά στο μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.