Φωτεινή Δάρρα: «Στην αρχή με τρόμαξε, η πρώτη σκέψη ήταν σοκ»

Φωτεινή Δάρρα

"Ήταν σοκ αλλά ήταν και πολύ ωραίο, ταυτόχρονα αισθανόμουν μια σιγουριά" παραδέχεται η Φωτεινή Δάρρα.

Την Φωτεινή Δάρρα φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης. Μέσα σε όλα, δε, η επιτυχημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της μητρότητας και την καθημερινότητα με την κορούλας της, Ρωξάνη καθώς και την συνύπαρξη στη ζωή και τη σκηνή με τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Δάρρα εξομολογήθηκε πως «προσπαθώ να την κάνω να της αρέσει το γεγονός ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον, αυτή την διαφορετικότητα προσπαθώ πραγματικά να την κάνω να την αγαπήσει και να την αγαπήσει και στους άλλους. Η Ρωξάνη είναι εντυπωσιακό ότι δεν καταλαβαίνει διαφορές καθόλου ανάμεσα στους ανθρώπους. Αν δηλαδή είναι λευκός, μαύρος, ψηλός, κοντός, οτιδήποτε. Δεν θεωρεί ότι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που μας καθορίζουν».

«Βιώνω πάρα πολύ ωραία τη συνύπαρξη με τον σύζυγο μου στη ζωή και στη σκηνή. Κατ’ αρχήν αισθάνομαι ότι με φροντίζει, να πω τα θετικά. Μου σπάει τα νεύρα στην πρόβα πολλές φορές γιατί μου τα λέει όλα ακριβώς επειδή με φροντίζει αλλά ξέρω ότι το λέει μόνο για καλό και πλέον δεν αντιδρώ. Τώρα είμαστε 12 χρόνια ζευγάρι και η μικρή μας είναι 11! Έγινε πολύ γρήγορα. Δεν το είχαμε ούτε προγραμματίσει ούτε συμφωνήσει, ήμασταν και οι δύο πριν σε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν είχε συμβεί και συνέβη με εμάς. Πολλές φορές είναι η στιγμή, ο άνθρωπος και η χημεία».

«Στην αρχή με τρόμαξε, η πρώτη σκέψη ήταν σοκ. Ήταν λίγο σοκ, ναι αλλά ήταν και πολύ ωραίο. Δηλαδή ταυτόχρονα αισθανόμουν και μια σιγουριά επειδή ένιωθα πως, έχοντας ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα μου, έπαιρνα μια τεράστια δύναμη» εκμυστηρεύτηκε, επίσης, η Φωτεινή Δάρρα στη Τζένη Θεωνά και το νέο επεισόδιο για τις «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ.