Φωτεινή Δάρρα: «Έχω διαβάσει πράγματα για εμένα που δεν καταλαβαίνω το πως μπορεί να ευχηθεί κάποιος το κακό κάποιου»

Φωτεινή Δάρρα

"Πολλές φορές οργανώνεται ένα κακό κλίμα γύρω από ένα πρόσωπο" σχολίασε η Φωτεινή Δάρρα.

Η Φωτεινή Δάρρα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον καλλιτεχνικό χώρο, την απιστία και το σεξ, ενώ αποκάλυψε κΙ αν θα συμμετείχε σε μουσικό ριάλιτι. Η τραγουδίστρια μίλησε την κόρη της, για την αδικία που αισθάνεται και για τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Η κόρη μου, Ρωξάνη, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου, είναι ασύγκριτο αυτό το συναίσθημα. Όταν έκανα την κόρη μου ένιωσα σαν να ξαναγεννήθηκα μαζί της. Μου κοστίζει πολύ, όταν περνάει καιρός που έχω να βρεθώ πάνω στην σκηνή. Η αδικία και προς έμενα άλλα και προς άλλους ανθρώπους, μου κοστίζει πολύ. Υπάρχει μεγάλη βία στους καλλιτέχνες και τα δημοσία πρόσωπα. Έχω διαβάσει πράγματα για έμενα, που δεν καταλάβαινα πώς μπορεί κάποιος να ‘εύχεται’ τόσο άσχημα πράγματα. Πολλές φορές οργανώνεται ένα κακό κλίμα γύρω από ένα πρόσωπο. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει μία διαφήμιση και να πάρει πολλά λεφτά και μετά να κάνει να δουλέψει χρόνια. Ακόμα και οι κλασικοί συνθέτες πάντα εξαρτιόταν από τις παραγγελίες ανθρώπων που είχαν χρήματα», είπε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

Ποια η γνώμη της για την απιστία; Όπως αποκάλυψε, «το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στην σχέση. Παλιότερα δε θα στο έλεγα αυτό, πλέον το σεξ δεν είναι ταμπού. Δε θα συγχωρούσα την ουσιαστική απιστία. Η σεξουαλική απιστία δεν είναι ουσιαστική. Απιστία για έμενα είναι όταν σε προδίδει κάποιος συναισθηματικά. Με έχουν προδώσει και το διαχειρίστηκα δύσκολα και με βοήθεια κυρίως από τα αδέλφια μου και στη συνέχεια με ψυχολόγο».

Και συνέχισε: «Όταν κράτησα χαμηλό προφίλ και δεν έβγαινα να μιλάω δημόσια, αντιμετώπισα αποκλεισμό. Πολλοί με θεωρούν απόμακρη επειδή είμαι σοβαρή. ‘Πουλάει’ πολύ το να μην διατηρείς τη σοβαρότητά σου και να τα λες όλα ελεύθερα».

Θα πήγαινε σε ριάλιτι και ποια η γνώμη της για την τραπ μουσική; «Θα πήγαινα σε τηλεοπτικό μουσικό ριάλιτι, αλλά θα έκρινα αυστηρά μουσικά. Η τραπ δεν είναι μουσική και δεν κάνει κάλο σε ένα νέο παιδί. Μέσα από την τραπ υποτιμάται πολύ η θέση της γυναίκας και μετά απορούμε γιατί έχουμε τόσες γυναικοκτονίες», σημείωσε η Φωτεινή Δάρρα, ενώ αναφέρθηκε και στις μουσικές παραστάσεις της αφιερωμένες στην Τζένη Βάνου.