Φωτεινή Δάρρα για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν θέλω, αλήθεια»

Φωτεινή Δάρρα

"Το θέμα είναι τι λέει για σένα ο κόσμος, όλα αυτά τα μηνύματα που λαμβάνουμε" απαντά η Φωτεινή Δάρρα για την κριτική που δέχθηκε ως coach στο J2US.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε η Φωτεινή Δάρρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στο J2US, το ενδεχόμενο γκεστ στον νέο κύκλο του μουσικού show που επιστρέφει αλλά και τις σχέσεις που έχει κρατήσει με τους υπόλοιπους παίκτες.

«Δεν έβλεπα και πριν το J2US, ούτως ή άλλως δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Τις πρώτες μέρες μου έλειπε πολύ, κυρίως τα παιδιά, οι φίλοι, η παρέα» αναφέρει η Φωτεινή Δάρρα, δηλώνοντας παράλληλα θετική στο να κάνει ένα guest στον νέο κύκλο του show που ξεκινά μέσα στον Φεβρουάριο.

Έχει κρατήσει επαφές με τους coaches και τους υπόλοιπους παίκτες;

«Με όλα τα παιδιά έχω κρατήσει επαφές, αν και δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Με τη Μπέσσυ Αργυράκη, τον Τόλη Παπαδημητρίου, με τη Βίκυ Κουλιανού. Ο Πάνος (Τριανταφύλλου) είναι καλά, τα πηγαίνει μια χαρά με τα αθλητικά του» απαντά η Φωτεινή Δάρρα.

Για το πρόσφατο σχόλιο του Μαυρίκιου Μαυρικίου προς το πρόσωπό της, ότι το J2US αδίκησε την εικόνα της, καθώς την έβγαζε άθελά της ξινή, η Φωτεινή Δάρρα αρκέστηκε να πει: «Δεν σχολιάζω, αλήθεια. Δεν θέλω, όλα καλά», ενώ για την κριτική που δέχθηκε ως coach σημειώνει: «Μια χαρά. Το θέμα είναι τι λέει για σένα ο κόσμος, όλα αυτά τα μηνύματα που λαμβάνουμε».