Φωτεινή Αθερίδου: «Είχαμε ρευστή σχέση, τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος»

Φωετινή Αθερίδου

"Μπορεί εγώ να ερωτευόμουν άλλους αλλά πάντα τον κρατούσα σε επαφή" ομολογεί η Φωτεινή Αθερίδου.

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Φωτεινή Αθερίδου, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα η νεαρή εγκυμονούσα ηθοποιός και αναφέρθηκε, με τρυφερότητα, στον ερχομό του πρώτου της παιδιού και τις διακυμάνσεις που είχε η σχέση με τον σύντροφο της, Κώστα Μαγκλάρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Αθερίδου εξομολογήθηκε πως «πριν έρθει το παιδί, με τον Κώστα είχαμε μόνο ρευστή σχέση. Τον είχα ερωτευθεί εγώ το ’11 πάρα πολύ στη σχολή, έκοβα τις φλέβες μου και έπεφτα στα πατώματα. Εκείνος όμως τότε ήταν μπάρμαν, δυο μέτρα, έξω από τη σχολή ζωή καταλαβαίνεις… Δεν ήθελε και πολύ σχέση οπότε μου έλεγε «είμαστε φίλοι» και κάποια στιγμή βαρέθηκα εγώ, κουράστηκα γιατί πέρασα και τρία χρόνια έρωτα που δεν εξελισσόταν σε σχέση. Κάποια στιγμή λοιπόν έφυγα και αυτός τρελάθηκε! Γύρισε και μετά για άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός».

«Μπορεί εγώ να ερωτευόμουν άλλους αλλά πάντα τον κρατούσα σε επαφή. Δεν ήθελα να φύγει. Κάναμε μια απόπειρα μετά από τρία χρόνια, που με κυνηγούσε αυτός, «ρε Φωτεινή, τον ήθελες, σε θέλει, έχετε περάσει όλο αυτό το κύμα… Ας τα φτιάξετε να δεις πως είναι» είπα και τα φτιάξαμε ελάχιστα».

«Σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Συζητήσαμε, σκεφτόμασταν αν θα κρατήσουμε το παιδί γιατί ήμασταν μες στην ανασφάλεια αλλά το κρατήσαμε. Όταν το έμαθα, χάρηκα γιατί ήθελα να γίνω μαμά. Δεν ήθελα τώρα και με αυτό τον τρόπο αλλά το ήθελα» πρόσθεσε, επίσης, η Φωτεινή Αθερίδου στο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.