Φως στο Τούνελ: Σοκάρει ο μάρτυρας «Ζω από θαύμα!»

Η εκπομπή της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου σόκαρε τους τηλεθεατές. Μάρτυρας αποκάλυψε την επίθεση του δραπέτη Σπύρου Καββαδία και όσα του εξομολογήθηκε για τη δολοφονία της Τάνιας Χαριτοπούλου.

Ο Καββαδίας του εξομολογήθηκε πως τεμάχισε τη σύντροφο του και μητέρα του παιδιού του και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια! Ο μάρτυρας σώθηκε από θαύμα από τη δολοφονική επίθεση του Καββαδία εναντίον του. Τον φιλοξένησε χωρίς να ξέρει ότι παραβίασε την άδεια του από τις φυλακές και εκείνος τον λήστεψε και προσπάθησε μαζί με συνεργό του, να τον σκοτώσει.

Τα όσα περιέγραψε κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα…

 

Όπως είπε στην δημοσιογράφο γνωρίζει τον Σπύρο Καββαδία από παλιά και για μεγάλο χρονικό διάστημα έκαναν στενή παρέα. Υποστήριξε πως ο Καββαδίας του είπε πως έχει αποφυλακιστεί νόμιμα και τον προσέγγισε για να τον βοηθήσει οικονομικά.

Τον περιέγραψε σαν έναν άνθρωπο αδίστακτο αλλά και δειλό, που συχνά μεταμφιέζεται βάφοντας τα μαλλιά του , ενώ πάντα θέλει δίπλα του ένα συνεργό για να πετύχει τους σκοπούς του.

Του ‘ χε πει ότι το θεωρούσε μαγκιά του που είχε εξοντώσει τη Νικόλ και την Τάνια. Ήθελε να τις εκδικηθεί γιατί τον θεωρούσαν ανίκανο.

Η αλήθεια για το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον ίδιο στο φίλο του, πάνω σ’ ένα μεθύσι του. Του είπε πως τεμάχισε στο μπάνιο την Τάνια και την πέταξε στα σκουπίδια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο Καββαδίας από τότε που δραπέτευσε πρέπει να κινείται κάπου στην Αθήνα.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη την εμμονή που έχει ο Καββαδίας μαζί της. Την θεωρεί υπεύθυνη για την καταδίκη του και όλα αυτά τα χρόνια λέει πως θέλει να τη σκοτώσει! Τα λόγια του στον μάρτυρα , είναι χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν μαλώνω, σκοτώνω…».

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε όσα είπε: