Φορτισμένος συναισθηματικά ο Τάσος Χαλκιάς – Η συγκινητική εξομολόγησή του

Τάσος Χαλκιάς

Όσα εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς στην Ελεονώρα Μελέτη!

Στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης, απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αφήνοντας τα… καράβια. Μια απόφαση που αιφνιδίασε πολύ τον πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε τον παρακολουθήσει στο θέατρο μετά από 28 χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου είχε μεγάλη άρνηση να γίνω ηθοποιός. Ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά. Όταν ήμουν επαγγελματίας, ήδη, 28 ετών».

Όταν δε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha πρόσθεσε, «δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια αρνιόταν;», ο αγαπημένος ηθοποιός αρκέστηκε να κουνήσει καταφατικά το κεφάλι του εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά. «Δεν ξέρω αν με έβλεπε στην τηλεόραση, δεν νομίζω. Άκουγε ότι ο γιος του έχει γίνει γνωστός αλλά δεν είχε έρθει ποτέ στο θέατρο να με δει. Μιλάγαμε, του έλεγα να έρθει να με δει αλλά δεν απάνταγε. Ίσως να ήταν μετανιωμένος αλλά, επειδή ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του» εξομολογήκε.

«Την τελευταία τάξη του λυκείου επείσθη ο πατέρας μου και με πήγε να δω παράσταση στο θέατρο. Ομολογουμένως μαγεύτηκα και δεν έφευγε το μυαλό μου με τίποτα» πρόδωσε, επίσης, ο Τάσος Χαλκιάς για το πως σκέφτηκε να αφήσει την μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα.

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Τάσο Χαλκιά στα «Μεσάνυχτα»…