Football Stories: Στη Σκωτία με μια ιδιαίτερη αποστολή οι Λέντζας – Γιακουμίδης

Football Stories

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Η παρέα του «Football Stories» καταφτάνει σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 23:45 στην Σκωτία με μια ιδιαίτερη αποστολή. Να καταφέρει να βρει εγκαίρως εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης επιστρατεύουν λογική αλλά και φαντασία και, τελικά, κάνουν την Σκωτία άνω – κάτω!

Μία τρελή βόλτα στους δρόμους του Εδιμβούργου φορώντας παραδοσιακά σκωτσέζικα κιλτ, μία σκληρή αναμέτρηση με τον εν ενεργεία «ασημένιο» παγκόσμιο πρωταθλητή στα περίφημα Highland Games και ένας αγώνας ποδοσφαίρου με οπαδούς της Σέλτικ είναι μόνο ένα δείγμα της προσπάθειάς τους για να εξασφαλίσουν τα «χρυσά» εισιτήρια και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα διασημότερα ντέρμπι παγκοσμίως.

Τέλος, στο νέο επεισόδιο του «Football Stories» αυτή την Τρίτη 29 Οκτωβρίου ο Γιώργος και ο Άγγελος θα εξερευνήσουν και τα αίτια του σκωτσέζικου «Old Firm», της μεγάλης κόντρας της Σέλτικς με τους Ρέιντζερς, αλλά και τις ιδιαίτερες ιστορίες ανθρώπων που έβαλαν την ομάδα τους πάνω από την ίδια τους την ζωή.