Φονικά Μυστικά: Συγκλονιστικές σκηνές από την πρεμιέρα της Άννας Δρούζα

Η νέα εκπομπή του MEGA κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:00.

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση απόψε στις 23:00 με τα «Φονικά Μυστικά». Η εκπομπή συνθέτει παζλ ιστοριών με πρωταγωνιστές συνηθισμένους ανθρώπους που οι συνθήκες της ζωής τους σπρώχνουν σε πράξεις πέρα από τη λογική. Σημαντικοί επιστήμονες επιχειρούν να απαντήσουν στο πώς και το γιατί οι άνθρωποι μπορεί να βρεθούν εκτός ορίων και να φτάσουν στο έγκλημα.

Δείτε εδώ όσα λέει η Άννα Δρούζα για την νέα της εκπομπή!

Στο πρώτο επεισόδιο, η ευτυχία της Φωτεινής και του Θωμά διαταράσσεται όταν ο γιος τους, το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά τους, αρχίζει να παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά. Η κατάσταση στην οικογένεια της Φωτεινής και του Θωμά ξεφεύγει από τον έλεγχο και o γιός μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε βίαιο τύραννο, μια κινούμενη απειλή. Οι σχέσεις διαταράσσονται. Ο φόβος και η ντροπή κυριεύει την καθημερινότητα και τα «φονικά μυστικά» κλειδαμπαρώνονται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες του σπιτιού τους. Ο πατέρας είναι αυτός που αναλαμβάνει να λυτρώσει την οικογένεια και να δώσει τέλος στον κύκλο της βίας που επικρατεί μέσα στο σπίτι του.

Πώς η πατρική αγάπη μετατρέπεται σε φονικό όπλο; Πώς το στίγμα συνοδεύει την ψυχική διαταραχή; Ποια είναι τα σημάδια και πώς ο ρόλος της οικογένειας καθορίζει τις εξελίξεις; Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν η Φωτεινή Τσαλίκογλου, συγγραφέας, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια.

Δείτε συγκλονιστικές σκηνές από το πρώτο επεισόδιο: